BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Les Trois Vallées

Hotels Les Trois Vallées

Ondanks het feit dat de meeste accommodaties in Les Trois Vallées appartementen zijn, zijn er genoeg hotels te vinden in de verschillende dalen. Zoals je kunt verwachten in zo’n uitgebreid gebied vind je hier werkelijk alles. Relatief goedkope en eenvoudige hotels tot de meest luxueuze. Natuurlijk met bijpassend prijskaartje.

Verschil tussen de dorpen

De dorpen in dit gebied verschillen enorm. Deze verschillen zie je ook in de hotels, en de hoeveelheid hotels. Zo vind je in het luxe Courchevel meer en luxere hotels dan in de meer budget-bestemming van Les Menuires. Waar het in Courchevel meer gericht is op luxe, daar is effectiviteit belangrijker in Les Menuires en Val Thorens. In die laatste twee zijn de meeste hotels wel echt ski-in ski-out. Wil je niet in het dure Courchevel zitten maar wel ‘dorps’, bekijk dan eens Saint Martin de Belleville. Hier vind je verschillende hotels van twee tot vier sterren, welke een stuk goedkoper zijn dan de hotels in Courchevel.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de hotels in de Trois Vallées is behoorlijk divers. Afhankelijk van wat je zoekt gaan de prijzen van meerdere tientjes per nacht tot meerdere duizenden euro's (per nacht inderdaad!). Les Menuires is over het algemeen het goedkoopst en Courchevel het duurst. Maar voor wie even zoekt is het zeker mogelijk om voor niet al te veel geld in een prima hotel te zitten. Het goedkoopste gebied van de Alpen is het echter zeker niet. Maar daar is het dan ook ‘s werelds grootste skigebied voor.

Accommodatie thema's