BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pensions Wildkogel Arena

Pensions Wildkogel Arena

Pensions zijn er voldoende te vinden in de dorpen die horen bij het skigebied van de Wildkogel. Dit gebied wordt steeds populairder bij Nederlandse wintersporters, vanwege het interessante skigebied, maar ook zeker vanwege de ligging. Je bent in no-time ook in de skigebieden van de Zillertal Arena en de Kitzbüheler Alpen. Voeg daar twee gezellige dorpjes (Neukirchen en Bramberg) en een mooi aanbod van pensions aan toe en je begrijpt waarom jaarlijks zoveel Nederlanders naar de Wildkogel afreizen.

Verschillen tussen de dorpen
In Neukichen vind je de meeste pensions. Niet zo vreemd, want van de twee dorpen die deel uitmaken van het skigebied van de Wildkogel is Neukirchen het grootste dorp. De pensions in Neukirchen liggen door het hele dorp verspreid, dus check altijd de locatie ten opzichte van de lift even. De pensions in Neukirchen zijn allemaal in traditionele Oostenrijkse stijl opgetrokken. Bramberg is een wat kleiner (en rustiger dorpje) en ook hier heb je een mooi aanbod van pensions.

Prijsniveau
Het prijsniveau van pensions in Neukirchen en Bramberg is goed te vergelijken met dat van pensions in andere vergelijkbare Oostenrijkse skigebieden. Een van de voordelen van de Wildkogel is dan absoluut het eigen interessante skigebied en de nabijheid van de Zillertal Arena en de Kitzbüheler Alpen. Dan wordt de prijs-kwaliteit verhouding van de pensions in het Wildkogel gebied ineens heel interessant!

Accommodatie thema's