Skischool sauerland

Dit onderwerp gaat over de bestemming Skiliftkarussell Winterberg

Hoi,
Wie kan mij adviseren over een skischool in het sauerland waar je een paar uurtjes priveles voor volwassenen kan krijgen. Eisen zijn niet veel. een of twee liften zijn genoeg. Het liefst zo dicht mogelijk bij de snelweg.

alvast bedankt.

Geen enkel skigebied in het Sauerland ligt vlakbij de snelweg. Je moet dan circa 30 kilometer binnendoor rijden om Winterberg of een ander skioord te bereiken.

Bijna elk klein skigebiedje in het Sauerland heeft wel haar eigen skischool. Grotere skigebieden hebben vaak meerdere die ook aangesloten zijn bij de bekende Deutscher Skiverband (DSV). In Neuastenberg heb je ook de Profi-Skischule van de Deutscher Skilehrerverband. Deze zou ik persoonlijk als eerste aanraden, maar je hebt ook andere prima skischolen. Zeker in Winterberg kan je prima les krijgen in het Nederlands.

Als je naar Winterberg gaat zou je naar Der Brabander kunnen gaan. Hebben skiverhuur en is een Nederlandse school met Nederlandse leraren. Www.skiplezier.nl voor alle info.

Succes.

Ga in ieder geval niet naar Ski service Winterberg Semmler!! Daar korten ze ineens je lessen in, of je krijgt 's middags helemaal geen les meer, omdat zij vinden dat je priveles hebt gehad. Ook over de lessen zelf zijn we niet tevreden en onze kinderen kregen ook geen beloofde oorkonde. Wel de volle mep betalen!

Deze skischool met mooie website belooft heel professioneel te zijn, maar onze ervaring is tegenovergesteld. Wij gaan nooit meer naar deze skischool!!!

Zelfde ervaring gehad gisteren bij Semmler.

Plaats een reactie