Ski-in ski-out

Een ski-in ski-out chalet, appartement of hotel is voor vele wintersporters de ideale accommodatie. Eerlijk is eerlijk het biedt een hoop voordelen! Naast dat het veel skibussen, zoeken naar parkeerplaatsen en lang lopen op skischoenen scheelt, is het heerlijk om ‘s ochtends gelijk op de latten te kunnen staan en s’ middags thuis te kunnen lunchen. Tuurlijk is de ene ski-in ski-out accommodatie de andere niet en kleven er ook nadelen aan. Daarom is research van tevoren absoluut aan te raden! En voor research zit je bij wintersport.nl goed! Of je nu ski-in ski-out in Oostenrijk zoekt, of ergens anders in de Alpen. Wij helpen je op weg met onze handige accommodatievergelijker, boekingstips en verborgen pareltjes!

Appartement aan de piste
Appartement aan de piste
Tegenwoordig is er ruime keus voor een appartement aan de piste, van kleine goedkope opties tot zeer luxe appartementen. Er is met behulp van onze accommodatievergelijker voor iedereen een geschikt appartement aan de piste te vinden. Om je verder op weg te helpen, lichten we een aantal favorieten voor je uit en geven we handige boekingstips.
Chalet aan de piste
Chalet aan de piste
Ski-in ski-out chalets zijn ieder seizoen weer zo populair, dat helaas niet alle wintersporters direct aan de piste kunnen verblijven. Wij helpen je maar al te graag op weg om jouw ultieme chalet aan de piste te vinden én te bemachtigen!
Hotel aan de piste
Hotel aan de piste
Door de hele Alpen zijn hotels aan de piste te vinden, ze varieren in prijsklassen, faciliteiten en locatie. Maar met onze accommodatievergelijker vind je gemakkelijk een hotel aan de piste die voldoet aan jouw wensen. We lichten hier alvast de favorieten in Oostenrijk voor je uit.


Ski-in ski-out in Oostenrijk blijkt onder Nederlandse wintersporters erg populair te zijn. Ondanks dat Frankrijk bekend staat om deze feature, zijn er in Oostenrijk ook genoeg accommodaties aan de piste te vinden. Dé plek waar je zo goed als alleen maar keuze hebt uit een ski-in ski-out chalet is: Königsleiten.
*op basis van 2 personen voor 7 dagen