BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Fügen

Appartmenten Fügen

Als wintersporter sta je vaak voor keuzes. Wanneer je dan eindelijk Fügen hebt gekozen als je bestemming in het Zillertal en er ook uit bent dat je graag in een appartement wilt verblijven, dan kom je er achter dat je de keuze hebt uit wel heel erg veel appartementen. Dat is niet zo vreemd, want Fügen is een populaire bestemming. Het is een gezellig dorp met goede après-ski en andere voorzieningen, heeft een eigen skigebied en het grotere skigebied Hochzillertal ligt om de hoek.

Prijsniveau

De prijzen van appartementen in Fügen zijn bijzonder schappelijk. Wel is het zo dat de appartementen in Fügen over het algemeen wat prijziger zijn dan in Kaltenbach of Zell am Ziller, maar dan verblijf je wel in een veel gezelliger dorp. Naarmate je verder van de liften verblijft (in een van de andere dorpskernen rondom Fügen) dalen de prijzen van de appartementen.

Tips

Fügen is het eerste dorp dat je tegenkomt wanneer je het Zillertal inrijdt en daardoor is het ook een populaire bestemming bij dagjesmensen, waardoor het in de weekenden wel eens druk kan zijn. Families met kinderen en beginners vinden een heel compact skigebied op de Spieljoch, de huisberg van Fügen.

Accommodatie thema's