BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Hinterglemm

Reviews Hinterglemm

62% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.8 op basis van 3729 reviews.

  • Sterke punten: Geweldige locatie in het skigebied, kindvriendelijk en uitbundige après-ski.

Wat vind jij van Hinterglemm?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast463
    Gast463 11 maart 2019 · 20:01

    Super skiën, mooie tochten maken en geweldige après-ski !!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast331
    Gast331 24 februari 2019 · 16:04

    UItgebreid ski gebied, ideaal voor kinderen. Lessen zijn vaak in het Nederlands. Grote oefenweide in Hinterglemm. Nadeel is aan het begin van de ochtend om 10 uur dat er wachttijd voor de liften is. Ander nadeel is dat aan de zuidzijde de pistes aan het einde van de dag vaak 'slushy'zijn. Noordkant pistes blijven echter uitstekend.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • corne.louwers@gmail.
    corne.louwers@gmail. 9 januari 2019 · 15:32

    Leuk en gezellig dorp, mooi skigebied met goede verbindingen.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast269
    Gast269 13 november 2018 · 11:25

    Prachtig gebied, met veel mogelijkheden ook voor (veel) minder ervaren skiërs. Ervaren skiërs kunnen plezier halen uit de tochten die je kunt maken. Volgende skivakantie gaan wij waarschijnlijk de challenge doen, een aangegeven route, van ik dacht ongeveer 70 km, in 1 dag het hele gebied rond. Kleinere rondjes van zo'n 40 km zijn in ieder geval goed te doen op 1 dag. Hou je van steilere/technisch lastige pistes, dan kan je beter naar bijvoorbeeld Bad Gastein (Gasteinertal). Goede restaurants aan de piste. Wel een beetje jammer is dat de verbindingsliften naar Fieberbrun en Leogang er vrij snel uit liggen. Daardoor heb ik Fieberbrun nog niet gezien. (De tocht naar) Leogang vonden wij overigens niet zo geweldig. De afdaling naar Viehhofen (68) is een prachtige blauwe dalafdaling, maar wel met wat venijn in de staart, zeker als het wat dooit. Er is beneden ook geen lift, maar de bus komt zeer regelmatig. Ook de 2 aan de overkant van het dal is zeer de moeite waard als je van mooie, lange, blauwe pistes houdt.

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast026
    Gast026 6 april 2018 · 12:52

    Prachtig skigebied alleen jammer dat je bij slecht weer de rest van het gebied niet kunt bereiken. Verder is de apres ski veel slechter geworden de afgelopen jaren echt een hollands dorp, volgende keer wordt het toch weer saalbach

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Daffie
    Daffie 28 september 2016 · 16:55

    Hinterglemm is echt mijn favorite als het om het totaalplaatje gaat. heerlijk skieen, modern liften, super après-ski, veel variatie, gezellige tentjes op de berg en de goasstall is een begrip. Ook het Apres-skipaleis is iedere avond weer feest. Wel wordt het lastig om een goedkoop onderkomen te vinden. Gelukkig gaan er op 6 plekken in het dorp gondels omhoog, zodat je altijd wel vlakbij een gondel zit. Je kunt leuke tochten maken met veel variatie.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast968
    Gast968 18 februari 2015 · 16:33

    We gaan hier al vele jaren naar toe en ieder jaar is er wel een oude lift vervangen. Als we iets negatiefs moeten zeggen dan is het de Bernkogel sleeplift die je weer terug brengt van Saalbach naar Hinterglemm. Het gebied is geschikt voor ervaren en beginnende skiërs. En ook voor de niet skiërs is er genoeg te beleven. Kortom een gebied voor de hele Familie.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Harald2
    Harald2 29 oktober 2014 · 14:40

    Het skicircus is een geweldig modern skigebied en voor elk wat wils. Wij hebben hier meerdere malen in het voorseizoen geskied en meerdere malen in het hoofdseizoen, en hebben nog nooit lang in de rij moeten staan voor een lift. Zelfs in een sneeuwarme periode weten ze de pistes nog goed te prepareren. Doordat er nu meer 4 sterren hotels zijn wordt Hinterglemm ook wat internationaler, wat de sfeer ten goede komt.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast332
    Gast332 3 januari 2014 · 18:32

    Wij waren hier afgelopen week met oud en nieuw...mooi ski gebied met uitgebreide apreski. Echter veel te druk...Ze hebben hier zo veel hotels gebouwd dat het wel een mierennest lijkt op de piste...Wij hebben nog nooit zoveel helicopters zien vliegen...Beter om dit gebied buiten het hoogseizoen te bezoeken.Want de pistes waren niet even goed geprepareerd ook door gebrek aan verse sneeuw.Wel veel liften soms met lange wachtrijen.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast488
    Gast488 6 september 2013 · 16:07

    Inmiddels al ruim vijf wintersportvakanties Saalbach-Hinterglemm bezocht. Een prachtig gebied, waar zowel de sportieve skiër alsmede de beginner tot zijn recht komt. Het mooie aan dit Skicircus is, is dat je het gehele gebied rond kunt skiën. Daarnaast is Hinterglemm de laatste jaren flink aan het uitbreiden/professionaliseren. De oefenweide, wat tevens een avondpiste is geworden, ziet er de laatste jaren gewoon goed uit. Verder kun je ook een leuke tocht maken vanuit Saalbach richting Leogang, wat aan de andere kant van de berg ligt. Het enige nadeel is dat er veel liften tussendoor genomen moeten worden. Het voordeel hiervan is dat je langs het mooiste restaurant komt, wat zeker (!) een bezoek waard is. Dit is namelijk de 'Alte Smiede'. Wat betreft de après-ski ben ik altijd verliefd geweest op de Tanzhimmel. Vooral de laatste week van januari waarin de opleidingen ALO/SM&O van de Hogeschool van Amsterdam aanwezig zijn met 220 studenten. Daarnaast is de Goasstal ook de moeite waar om te bezoeken, zeker als je van echte Oostenrijkse après-ski houdt. De après-ski in Slaabach ben ik minder bekend mee. Kortom, een leuk en vooral groot gebied voor zowel de sportieve skiër, de beginner maar ook zeker de après-skiër tot zijn recht komt.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • rien
    rien 25 oktober 2010 · 12:22

    2009 maart veel sneeuw en weinig zon hoop op meer zon 2011 jan gezellig dorpje goede pistes kan naar div andere dorpen saalbach leogang goed app zo op de piste van uit app wat wil je nog meer prima rest leuke apres-ski

  • Dennis
    Dennis 10 augustus 2010 · 12:05

    Afgelopen januari met een groep van 10 personen in Hinterglemm geweest. We hebben ons er uitstekend vermaakt. Qua skigebied is het gewoon super zeer veel gondels gaan vanuit het dal naar de toppen. Nooit wachttijden, veel lange afdalingen en ook veel mooie skiroutes mogelijk. Liften zijn ook nieuw en snel. Het uitgaan was ook uitstekend en vrij divers. Van gezellige knusse apresski barretjes tot semi discotheken. Kortom pracht wintersportgebied.

  • Wim
    Wim 28 januari 2010 · 22:49

    Binneknort voor de 7e keer naar Hinterglemm. Zeer goed appartementje met een super ontbijtje bij de buurman. We kijken er echt naar uit om weer een rondje Leogang te doen. Nu maar hopen dat er in de krokus weer net zoveel sneeuw ligt als vorig jaar.

  • Dennis
    Dennis 20 januari 2010 · 17:14

    Super gebied! Nauwelijks wachtijden bij gondels/liften, super groot gebied met mogelijkheden voor beginner en gevorderden. Ook de apres ski is groots.

  • Snow Experience
    Snow Experience 25 september 2009 · 12:22

    Vorig jaar hebben wij aan een 3 daagse skisafari meegedaan in dit gebied. Heerlijk op je eigen skiniveau de pistes verkennen en de juiste skitips van de gids gekregen. Dit jaar gaan we zeker weer! Kijk maar eens op www.snowexperience.nl dan snapt u wat ik bedoel.

  • Joyce
    Joyce 16 september 2009 · 08:40

    Apres ski tent onder aan de piste met groot teras blijft altijd het gezelligst na het skien, voor later op de avond Apres Ski Paleis erg leuk en Nederlandstalige muziek en artiesten. En voor in de kleine uurtjes de Londener.. Qua Apres Ski dus niets te klagen.

  • Joyce
    Joyce 16 september 2009 · 08:40

    Inmiddels twee keer in Hinterglemm geweest. 2010 voor de derde keer, al veel Oostenrijkse wintersport gebieden gezien maar de sfeer en piste mogelijkheden in Hinterglemm overtreft steeds weer. Echt een aanrader voor jong en oud.

  • Peter
    Peter 3 februari 2009 · 11:48

    Net terug uit Hinterglemm. Naar ons idee een overgewaardeerde bestemming. Je waant je in het Salou van de alpen, veel te veel Nederlanders en een ontzettend oppervlakkig publiek. Een ware skifabriek en het skigebied is weinig uitdagend en erg laat. De apres-ski is massaal en veel te commercieel. Gezelligheid is ver te zoeken, kortom een overgewaardeerd dorp ?gebied.

  • Marije
    Marije 25 januari 2009 · 21:18

    Ben net terug van een weekje Hinterglemm in hotel Tirolerhof. Supervakantie gehad. Hinterglemm is met name door de Tanzhimmel en de Goasstal erg gezellig. Wel behoorlijk Nederlands trouwens. Ons hotel was een echte aanrader. Kortom, voor herhaling vatbaar!

  • Dries
    Dries 16 december 2008 · 21:51

    Op 7 en 8 december al even op de ski\'s. December is een aanrader: rustig en bakken met verse sneeuw! Condities al weer top in orde. Op 20 december weer en dan anderhalve week!

  • marie-jose brock
    marie-jose brock 29 januari 2008 · 00:29

    We komen al jaren in Hinterglemm en het is er altijd gezellig.Het is in iedergeval een vriendelijk dorp,hollands dat wel,voor ons is het thuis komen! Zeker de moeite waard.

>