BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Mayrhofen

Appartmenten Mayrhofen

Je vindt een groot aanbod van appartementen in Mayrhofen. Er is in Mayrhofen een goede mix tussen het aanbod in hotels, appartementen, pensions en chalets. Er zijn appartementen in alle prijsklasses te vinden. Uiteraard is er een verschil tussen de verschillende appartementen in Mayrhofen. Sommige appartementen zijn luxueus uitgevoerd en liggen op een goede locatie. Andere appartementen in Mayrhofen zijn juist wat simpeler van opzet en, omdat Mayrhofen behoorlijk gegroeid is, liggen verder uit het centrum.

Prijsniveau

Appartementen in Mayrhofen kunnen goedkoper zijn dan het gemiddelde appartement in het Zillertal, maar ook zeker duurder. Wanneer je dichtbij de lift zit in het centrum van het dorp dan betaal je gemiddeld meer. Verblijf je echter in een appartement dat wat aan de rand van Mayrhofen ligt dan ben je uiteraard weer minder kwijt. Daarnaast vind je in Mayrhofen veel luxere appartementen. Uiteraard ben je hier ook weer wat meer voor kwijt maar zit je vaak wel op een toplocatie.

Tips

Er is meer dan genoeg aanbod van appartementen in Mayrhofen, dus ook voldoende tips. Topkwaliteit vind je in appartementen zoals Jagdhof, Sonnenschein, Bergkristall en Laura. Meer dan genoeg appartementen in Mayrhofen dus om een topvakantie te beleven!

Accommodatie thema's