Hinterhagalm in Saalbach

Krijgt een 9.3 op basis van 6 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.hinterhag.at

Wat vind jij van Hinterhagalm?

Evaringen van gebruikers

Gast539
27 maart 2017 · 22:05

Superleuke sfeer, lekkere muziek van Jozef en Jozef, tenminste als je geluk hebt … en de eigenaresse, Evi, is heel bijzonder, vooral haar act tijdens de Hartendans … dat moet je gewoon een keertje meemaken !! Wij komen er al jaren, en dit is en blijft onze favoriete après-ski-tent !! Over een weekje mogen we weer, yes ??⛷⛷

Phan
13 mei 2016 · 22:01

In 2016 met vrienden geweest. We keerden dagelijks meteen na het skien terug naar deze bar. In de namiddag begint er een live band allerlei hits te spelen. De zangkwaliteiten zijn niet top maar op een of andere manier raken ze het publiek. De twee verdiepingen die met elkaar in verbinding staan zijn sfeerbevorderend. Publiek bestond tijdens onze aanwezigheid overwegend uit Scandinaviers. Absolute aanrader.

Met vrienden
Pien
11 maart 2015 · 13:55

Ken deze tent alleen van de apres ski. Wat een feest! Zowel live optredens als DJ, echte apres ski tent op zijn Duits. Vond de sfeer leuker dan bij Bauers. Feestsfeer, gezellig kletsen met iedereen, sehr gemutlig!

Met vrienden
Ferdinand
9 maart 2015 · 13:53

Ik ben via het terras het buffet in gelopen en zag op de borden achter de bediening dat er veel Biologische producten te krijgen zijn. Dat is top!

Na het bestellen van de Tagessuppe (€5) zei de bediende iets wat ik niet verstond, maar hij eindigde zijn zin met “Gulashsuppe?”. Best, als dat dat de soep van de dag is, dan is het goed. Al is het paardenklotensoep, of zure spruitjessoep, als ik de dagsoep wil zal het me een worst uitmaken wat voor het soep het dan is.
Toch sloeg de kassière me €6 aan voor de soep, want, de Tagessuppe was op en de Gulashsuppe is €6. Ik heb er iets over gezegd, maar de vrouw achter de kassa was kennelijk de baas en zei zoiets als: ik doe dit werk al jaren, ik stel zelf de prijslijst samen dus ik kan het weten!
Nou ja, ik wilde geen stampij maken en heb betaald. Smetje op mijn ervaring!
De Gulashsuppe en de braadworst met semmel (=broodjes) smaakte prima en het toilet was schoon en goed.

Met vrienden

Reisplanner Saalbach

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 28 skihuur winkels in Saalbach
3
Skilessen
We hebben 34 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.