BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Sölden

Chalets Sölden

Het is geen enkel probleem om een chalet in Sölden te vinden. Het dorp in het Ötztal is behoorlijk populair bij vele wintersporters en het aanbod van chalets is dan ook prima te noemen. Sölden trekt ieder jaar weer enthousiaste skiërs en snowboarders om diverse redenen. Het skigebied is groot en zeer sneeuwzeker met de aanwezigheid van twee gletsjers, de après-ski behoort tot de betere locaties om eens goed uit je dak te gaan en als je een keer een ochtend geen zin hebt om de berg op te gaan dan ben je snel in het grote wellnesscomplex in Längenfeld.

Prijsniveau

Chalets in Sölden zijn niet bepaald goedkoop. Ook weer niet zo duur als chalets in bijvoorbeeld Sankt Anton am Arlberg of Ischgl, maar absoluut iets duurder dan gemiddeld. Daar krijg je wel wat voor terug. Een sneeuwzeker gebied, bruisende après-ski en nog veel meer. Is het net wat te duur om in Sölden te verblijven dan zou je uit kunnen wijken naar Längenfeld. Net even buiten het gebied, maar wel een stuk goedkoper.

Tips

Sölden is een uitgestrekt dorp en de liften gaan dan wel op twee plaatsen omhoog, het zou nog steeds zo kunnen zijn dat je toch nog een stukje moet lopen naar de lift. Veel chalets in Sölden hebben ook een catering functie, waardoor je helemaal een relaxte vakantie hebt. De moeite waard om alles even te checken voordat je je chalet in Sölden boekt.

Accommodatie thema's