BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Hochzillertal - Hochfügen

Chalets Hochzillertal - Hochfügen

Hochzillertal - Hochfügen is een van de meest populaire skigebieden van Oostenrijk en dat zie je terug in het aanbod van accommodatie. Naast een ruim aanbod in hotels, appartementen en pensions vind je hier ook een mooi aanbod van chalets. Het skigebied Hochzillertal - Hochfügen bestaat uit meerdere dorpen en het aanbod van chalets in deze dorpen verschilt wel behoorlijk.

Verschillen tussen de dorpen

Het verschil in aanbod van chalets in het skigebied Hochzillertal - Hochfügen is niet zo vreemd. Fügen en Kaltenbach zijn de twee grootste plaatsen en hier vind je de meeste hotels. Vanuit Fügen sta je zo op de Spieljoch, vanuit Kaltenbach gaan de liften het grote gebied in. Fügen en Kaltenbach zijn echt typische Oostenrijkse dorpen, zonder vele hoogbouw, met veel gezelligheid. In hoteldorp Hochfügen vind je geen chalets, maar enkel hotels en wat appartementen. In de kleinere dorpen Uderns, Ried en Aschau is het aanbod van chalets wat beperkter.

Prijsniveau

Het prijsniveau van chalets in Hochzillertal - Hochfügen is goed vergelijkbaar met dat van chalets in andere gebieden. Eigenlijk geldt net zoals in andere gebieden dat een chalet duurder is naarmate de locatie beter is. De prijzen van chalets in Fügen en Kaltenbach liggen dan ook wat hoger dan de prijzen van chalets in de kleinere plaatsen. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat chalets in Hochzillertal - Hochfügen snel geboekt worden, aangezien Hochzillertal - Hochfügen een heel populair skigebied is.

Accommodatie thema's