BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pensions Hochzillertal - Hochfügen

Pensions Hochzillertal - Hochfügen

Hochzillertal - Hochfügen is een van de populairste skigebieden van Oostenrijk. Het zal je niet verbazen dat je er een groot aanbod aan pensions kan vinden. Iedere week loopt het Zillertal weer vol met wintersporters uit onder andere Nederland en Duitsland en aangezien het Hochzillertal - Hochfügen het eerste skigebied is waar je tegenaan rijdt als je het Zillertal binnenkomt zal het je niet verbazen dat pensions in Hochzillertal - Hochfügen zeer populair zijn.

Verschillen tussen de dorpen

Fügen en Kaltenbach zijn de grootste dorpen die deel uitmaken van Hochzillertal - Hochfügen en hier vind je dan ook de meeste pensions. Het zijn gezellige dorpen die direct op het skigebied zijn aangesloten. Fügen op de eigen Spieljoch, Hochfügen en Kaltenbach op het grotere skigebied. Ook in de kleinere, wat rustigere dorpen als Uderns en Ried zijn voldoende pensions te vinden.

Prijsniveau

Het prijsniveau van pensions in het Hochzillertal - Hochfügen ligt niet heel veel hoger dan normaal. Het is simpelweg een populaire regio en je zal op tijd moeten boeken om in Hochzillertal - Hochfügen je pension vast te leggen. Logischerwijs is de prijs van pensions in de vakantieperiodes en in het weekend hoger dan normaal. Hochzillertal - Hochfügen is ook zeer populair als weekendbestemming voor de Oostenrijkse en Duitse wintersporters.

Accommodatie thema's