BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Flachau

Accommodaties Flachau

Flachau is een bij veel Nederlandse wintersporters populair dorp en je kan hier dan ook veel accommodatie in alle soorten en maten vinden. De populariteit van Flachau is goed te verklaren. Het dorp is zeer goed te bereiken omdat het direct aan de Tauernautobahn ligt. Daarnaast maakt Flachau deel uit van de Salzburger Sportwelt, een groot en divers skigebied. Tel daarbij op dat het dorp een gezellige uitstraling heeft en beschikt over goede après-ski en het is duidelijk waarom er ieder jaar weer veel wintersporters naar Flachau afreizen.

Prijsniveau

Flachau is niet per definitie een duur dorp. Hier komen alle typen wintersporters, van jong tot oud. Accommodatie in Flachau kan je echt in alle prijsklasses vinden. Van een mooi hotel met goede wellness op loopafstand of een relatief goedkoop appartement met gewoon de basisvoorzieningen. Flachau is van alle markten thuis.

Tips

Flachau bestaat uit drie delen. Het dorp Flachau zelf, waar er op drie locaties liften omhoog gaan. Iets buiten Flachau ligt het buurdorpje Reitdorf, waar je ook behoorlijk wat accommodatie vindt, maar je wat verder van de liften verwijderd bent. Een stukje naar het zuiden ligt Flachauwinkl, een soort hotelsatelliet dat direct verbonden is met de pistes van Kleinarl en Zauchensee. Wil je dichtbij de liften verblijven en ook genieten van de gezellige après-ski dan is een verblijf in Flachau zelf een prima keuze.

Accommodatie thema's