BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Flachau

Appartmenten Flachau

Flachau behoort tot de top van de skigebieden in de Alpen wanneer je kijkt naar het aanbod van appartementen. Keuze te over in het dorp dat deel uitmaakt van de Salzburger Sportwelt. Het is niet verwonderlijk dat jaarlijks veel wintersporters ervoor kiezen om in een appartement in Flachau te verblijven. Het heeft een groot skigebied, het dorp is gezellig en de après-ski is er bruisend. En dan is het ook nog eens heel eenvoudig bereikbaar aangezien het direct aan de Tauernautobahn ligt.

Prijsniveau

Flachau is niet echt een duur dorp. Het dorp is best wel uitgestrekt, dus je moet wel even goed naar de locatie van je appartement kijken. Aan de andere kant gaan er op maar liefst drie plekken liften de berg op, dus wat dat betreft zit je nooit ver van de liften verwijderd. In het aangrenzende dorpje Reitdorf zijn de appartementen over het algemeen net even wat gunstiger qua prijs dan in Flachau zelf.

Tips

Veel van de appartementen in Flachau liggen langs de hoofdstraat. Eigenlijk is Flachau gewoon één lange hoofdstraat met een aantal aftakkingen. Bekijk goed waar het appartement ligt dat je wilt boeken. Wanneer je van après-skiën houdt, dan is het bijvoorbeeld aan te raden om een appartement in de buurt van de Star Jet te boeken, aangezien hier de Hofstadl, de drukste après-ski tent van Flachau ligt.

Accommodatie thema's