BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Flachau

Après-ski Flachau

De après-ski in Flachau is bruisend en gezellig. Het start al op de piste en eindigt in de vroege uurtjes ergens in het dorp. Flachau is misschien geen Ischgl of Sölden, maar het kan toch aardig los gaan in dit gezellige dorp in de Salzburger Sportwelt. Flachau heeft ook niet een heel uitgesproken publiek. Hier lopen families en vriendengroepen door elkaar.

Après-ski tot het avondeten

De après-ski in Flachau begint natuurlijk al op de berg. Het start eigenlijk allemaal bij een willekeurige tent op de piste en eindigt in het dal. Absoluut hoogtepunt daarbij is de Hofstadl, een gezellige bar waar iedere dag stipt om vier uur de bel wordt geluid in de kleine klokkentoren om aan te geven dat de après-ski los kan barsten.

Après-ski na het avondeten

Ook na het avondeten is er in Flachau nog genoeg te doen. Voordeel is wel dat de meeste après-ski tenten leeg geveegd worden, om te veranderen in restaurants, wat je dan weer de gelegenheid biedt om zelf even een hapje te gaan eten. Wil je 's avonds nog de hort op? Dan is dat zeker mogelijk in tenten als de Fire & Ice, Musistadl en de Yeti Bar.

8 après-ski locaties in Flachau

3 clubs in Flachau

Flachau reisplanner