Parkeren bij skischool in Hinterglemm?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Hinterglemm

Wij hebben een appartement dat 5 minuten bij de gondel hochalmbahn ligt. Maar voor onze dochter van 6 is het haar eerste wintersport. Ze heeft nog nooit op skies gestaan. Hoe komen we bij de skischool? Moeten we daar naartoe skiën? De skischool ligt bij de Oberschwarzach…Of kunnen we daarvmet de auto ook parkeren? Wij zijn ook pas beginners en kennen dit gebied niet?

*bericht bewerkt door moderator (Yo-han) op 09 feb 2022 11:06

Parkeren bij de 12 er Express dan zit je bij de skischolen. En anders bij de Zwölferkogel dat is een klein stukje lopen . Er naar toe skiën vanaf de Hochalm is geen optie met een kind wat op les moet.

Of je pakt de skibus, daar kan je gratis gebruik van maken met je skipas. Dat is een paar haltes van de hochalmbahn naar de zwolferkogel. En vanaf de zwolferkogel klein stukje lopen. Parkeren is ook een optie maar soms wel druk bij bepaalde parkeerplaatsen.

🏂

12er express is een redelijk groot en redelijk verscholen parkeerterrein en vlakbij de skischolen; parkeren zou geen probleem hoeven te zijn. Skilbus is ook prima te doen. Uitstappen bij zwolferkogelbahn en dan een klein stukje lopen.

Plaats een reactie