La Folie Douce in Val Thorens

Krijgt een 8.8 op basis van 5 beoordelingen

Wat vind jij van La Folie Douce?

Evaringen van gebruikers

Gast076
6 oktober 2018 · 00:08

Lekker hoor!

Marco_ski
21 december 2014 · 01:14

Franse Apres ski.
Dance/club/dubstep muziek.

Mooi zelf bier mee nemen en op de berg zitten en mooi kijken.
Bier is veel te duur in de tent zelf?

En mooi mensen kijken als ze dronken afdalen?

Met vrienden
tum
23 september 2014 · 00:12

La folie douce is algemeen bekend bij mensen die in Val Thorens zijn geweest omdat de stoeltjeslift Plein Sud er bijna recht overheen komt. Dat geeft meteen een zeer leuke entourage aan de dansvloer. Verwacht er geen klassieke apres-ski muziek maar meer club/house muziek met veel franse invloeden uit de hiphop/dubstep scene.

Een biertje is met €6,- per plastic beker redelijk duur, maar als je er een in de hand hebt kun je er eind van het seizoen tot na de laatste lift nog in de zon van genieten.
Maar ook met slecht weer word er alles aan gedaan om een feest te maken op de dansvloer (alleen buiten). Champagne showers, vuurspuwers, live saxofoonmuziek en MC’s zijn wekelijkse kost.

Als je bed in Val Thorens staat hoef je enkel nog 1 blauwe piste af te dalen. Staat je bed in Les Menuires of Meribel of Courchevel vergeet dan niet de laatste lift te halen, want anders word het een dure taxi rit!

Met vrienden
Rob-board
21 augustus 2014 · 00:23

La Folie Douce is een top locatie om toch een beetje franse apres ski mee te pakken. Tijdens onze vakantie in Valthorens gingen we meestal rond een uur of 16.00 naar la folie douce om lekker te genieten van het zonnetje, live muziek met zanger, dj en saxofoon. Mooi om op deze manier de dag af te sluiten. enkel nadeel is dat de drank redelijk prijzig is en dat de muziek wel redelijk hetzelfde is gedurende de week dat ik er was. Maar naar mijn mening is la Folie Douce wel the place to be als je lekker wil chillen in het zonnetje op de klanken van live mash-up live muziek.

Met vrienden
Gast478
14 augustus 2014 · 11:05

La foulie douce ligt halverwege de piste gelegen met het schitterende uitzicht op het Mont Blanc massief. Je kan hier genieten van een heerlijke lunch, te denken valt aan een lekkere carpaccio of traditionele kaasfondue. Na de lunch barst buiten op het terras het feest los. Tot 17:00 kan je hier genieten van de beste muziek en de lekkerste drankjes. Bij een bezoek aan het mooie Val Thorens is dit echt een aanrader!

Met vrienden

Reisplanner Val Thorens

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 49 skihuur winkels in Val Thorens
3
Skilessen
We hebben 23 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.