Hotels Fiss

Fiss is compact en groots tegelijk en daarom valt de grote hoeveelheid hotels in Fiss eigenlijk nauwelijks meer op. Veel van de hotels in Fiss zijn opgetrokken in de traditionele Oostenrijkse bouwstijl en Fiss doet dan ook nog altijd charmant aan. Fiss trekt net zoals Serfaus veel families met kinderen, maar het dorp is net even wat diverser. Aangezien er nogal wat hoogteverschillen in het dorp liggen moet je wel goed opletten waar het hotel precies in Fiss gelegen is, zeker wanneer je dichtbij de liften wilt verblijven.

Prijsniveau

Hoewel Fiss iets minder prijzig is dan buurdorp Serfaus vind je in Fiss wel een groot aantal hotels met vier sterren. De prijs/kwaliteit verhouding van de hotels in Fiss is zonder twijfel goed te noemen. Je moet je hotel in Fiss wel op tijd reserveren, want Fiss is een zeer populaire bestemming bij zowel Duitse als Nederlandse wintersporters en zeker in de vakantieperiode zijn de hotels in Fiss snel volgeboekt.

Tips

Veel hotels in Fiss zijn gewoon echt heel goed. Oostenrijkse gemütlichkeit in combinatie met geweldige service en schitterende hotels. Maar goed, om er toch een paar tips uit te pikken: Twee van de toppers zijn de hotels Montana en Natürlich, maar ook in de hotels Chesa Monte en het Alpenresort Schlosshotel zal je in Fiss echt een topwintersport beleven.

Zoek met uitgebreide filters