Pensions Fiss

Hoewel er beduidend minder pensions in Fiss te vinden zijn dat er hotels en appartementen zijn, heb je nog steeds een goede keuze in pensions. In het gezellige toeristische plaatsje, dat niet zo heel lang geleden nog gewoon een boerendorp was, vind je genoeg pensions om een topvakantie te beleven. Je moet er wel rekening mee houden dat Fiss een dorp is met veel hoogteverschillen. Wanneer je onderin het dorp in een pension verblijft betekent dat dat je best wel een eind naar de lift moet lopen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van pensions in Fiss is iets hoger dan gemiddeld. Daarentegen ben je in buurdorp Serfaus meer geld kwijt voor je pension, maar betaal je in het lager gelegen Ladis weer net wat minder voor je pension. Houd er sowieso rekening mee dat de pensions in Fiss in de hoogseizoen weken uiteraard wat meer kosten, maar dan ook snel volgeboekt zijn.

Tips

Veel pensions in Fiss, maar uiteraard zijn er hier ook pensions die net een streepje voor hebben Zo is pension Nigg een prima pension in Fiss. Aan de andere kant ligt de kwaliteit van de pensions in Fiss best wel hoog. Je betaalt dan misschien iets meer dan gemiddeld, maar je krijgt er ook goede kwaliteit voor terug.

Zoek met uitgebreide filters