Après-ski Fiss

Ben je op de piste wel eens iemand tegengekomen waarvan je dacht: ’daar zou ik tijdens de après-ski wel eens een biertje mee kunnen drinken’? Vast wel. Probleem is vaak dat er dan zoveel après-ski gelegenheden in een dorp zijn dat de kans erg klein wordt dat je hem of haar tegenkomt. Niet in Fiss. In Fiss gaat iedereen namelijk naar één après-ski tempel: de Hexenalm.

Après-ski tot het avondeten

Er is dus eigenlijk maar één plek waar je in Fiss terecht kan voor de après-ski en dat is de Hexenalm. Aan het eind van de dag neem je de dalafdaling en voor veel wintersporters is de verleiding dan te groot. Tuurlijk heb je in Fiss ook nog wel andere après-ski waar je een biertje kan drinken, maar goed, het gebeurt gewoon in de Hexenalm tot een uurtje of 19.00.

Après-ski na het avondeten

Het voordeel van de après-ski in de Hexenalm is absoluut dat je nog op tijd aan het diner kan verschijnen in je hotel. Als je dan nog zin hebt om ’s avonds weg te gaan, dan kan dat natuurlijk wel, maar bedenk goed dat Fiss geen ultieme uitgaansmetropool is. Je kan absoluut een dansje gaan wagen in de Hackls Kaller, daar is het altijd wel gezellig, maar heel veel meer keuze heb je niet in Fiss.

4 après-ski locaties in Fiss

Hexenalm
Fiss
7 reviews
Hackl's Kaller
Fiss
3 reviews
Café Krismer
Fiss
2 reviews
Dorfstadl
Fiss
1 review

1 club in Fiss

Hackl's Kaller
Fiss
3 reviews

Fiss reisplanner

1
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 14 skihuur winkels in Fiss
2
Skilessen
We hebben 14 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
3
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.