BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Morzine

Après-ski Morzine

Morzine heeft een erg leuke Après-ski. Gezellig en eigenlijk voor ieder wel wat wils. Van tenten waar je lekker kunt dansen op poppy-meezingers, tot gezellige kroegen en alles er tussen. Zeker voor Franse begrippen is de après-ski spetterend en het kan zich zelfs meten met heel wat Oostenrijkse skigebieden. Dan wel zonder de typische Oostenrijkse meezingers. Maar feesten kun je hier, dat is zeker. Morzine is al jarenlang zeer populair bij Engelsen en die weten natuurlijk ook wel hoe je een feestje moet bouwen.

Après-ski tot het avondeten

Als je naar het centrum van Morzine terug skiet ski je al meteen langs de Après-ski bar op de front de neige. Gezellig en meteen feest. Met live DJ’s gaat het dak er hier bijna altijd af. Maar niet alleen op de front de neige vind je fantastische après-ski. Ook op de pistes is het feest. Zo vind je in de Nyon-secteur een tent waar het dak er elke middag af gaat. De ene dag met danseressen, een champagne bar en DJs de andere dag met shows met roofvogels. Een aanrader.

Après-ski na het avondeten

Na het avond eten gaat het feest in Morzine zeker door. In de hoofdstraat zijn verschillende leuke barretjes en kroegen te vinden. Of je wilt ‘Loungen’ of liever in dampende danszaaltjes staat. Alles is hier mogelijk. Gezellig is het er zeker, tot in de late uurtjes...

2 après-ski locaties in Morzine

3 clubs in Morzine

Morzine reisplanner