Almrausch in Sölden

Krijgt een 9.2 op basis van 5 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.apresskisoelden.at/

Wat vind jij van Almrausch?

Evaringen van gebruikers

ski2apresski
3 maart 2017 · 02:47

In februari 2017 op wintersport in Sölden geweest en uiteraard meerdere malen in de Almrausch geweest. De muziek daar is gewoon in 1 woord top. De sfeer is er erg goed en er is geen gezeik. De muziek die gedraaid wordt is 50% Duits en 50% Nederlands, zo ook de gasten in de Almrausch. De DJ speelt vaak leuk op het publiek in. Het bar personeel is vriendelijk en spreekt vaak meerdere talen. Als je voor 16:00 / 16:30 binnen bent kan je vaak nog wel rond een tafel zitten/staan. Na deze tijd barst het feest los en zit de Almrausch stampes vol. Tot 22:00 / 22:30 kan je je goed vermaken en blijft het gezellig druk. Hierna is het wel echt tijd om te avond eten of een andere tent te zoeken ?

Gast998
9 maart 2015 · 10:53

super leuke tent, ook hier weer op vrijdag avond een super gezellige avond met de skileraren, ondanks dat het een Nederlandse bar is, is het voor de duitsers of oostenrijkers ook prima om te feesten. veel nederlandse muziek wat natuurlijk super leuk is om te horen als je al een paar weken alleen de duitse muziek hoort in de andere apreskibarren. rond 7 uur gaan wij altijd richting almrausch maar het is meer iets voor tot 12 uur, hierna gaan we het nacht leven in zoals naar fire & ice of naar katapult

Met vrienden
MarkT
29 januari 2015 · 13:36

Kom op tijd want deze tent staat binnen no-time vol met Nederlanders. Dwz: geen tot weinig plaats om te lopen of op t gemak een biertje te drinken ?. Sfeer is top!

Met vrienden
Gast188
17 september 2014 · 20:21

Leuke, gezellig tent om na het skiën een drankje te drinken en te dansen. Na je laatste dalafdaling loop je er gemakkelijk naartoe. De tent is niet groot, waardoor het al snel erg vol is en er weinig loop en dansruimte over blijft. De gezelligheid is wel top!

Met vrienden

Reisplanner Sölden

1
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 26 skihuur winkels in Sölden
2
Skilessen
We hebben 16 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
3
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.