Katapult in Sölden

Krijgt een 5 op basis van 2 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.katapult-soelden.com/

Wat vind jij van Katapult?

Evaringen van gebruikers

Gast998
9 maart 2015 · 10:49

vrijdag avond, een avond voor alle skileraren om los te gaan omdat we de zaterdag vrij hebben (met pech op zaterdag prive les) leuke tent om rond 1 uur te zijn met al je vrienden, zeker goeie muziek keuze en leuke activiteiten waarbij ze gifts weg geven zoals zonnebrillen en licht gevende ringen. aan het eind van de avond is het personeel niet meer zo vriendelijk bij de garderobe als je een bonnetje inlevert en een verkeerde jas terug krijgt. ruim een uur gestaan voor mijn jas die ik maar niet terug kreeg. ook kreeg ik te horen dat ze nederlanders niet mochten daar en dat ze hoopten dat ik niet terug kwam. verder een super avond gehad en het personeel bij de bar was gewoon vriendelijk

Met vrienden
Schoenend00s
9 maart 2015 · 10:12

Als je opzoek bent naar de vunzige nacht club met koorddanseressen is dit waar je naar toe moet. De kroeg staat vol met vieze mannen die komen kijken naar de goedkope vrouwen op de bar. De club opzich zelf is netjes, mooi aangekleed en leuk verlicht maar door danseressen en de vieze mannen binnen wordt het toch die vunzige club waar je eigenlijk niet moet willen komen.

Kan ik het aanraden? Leuk om een paar drankjes te doen als je dronken bent maar in semi-nuchtere toestand ver van weg blijven.

Met vrienden

Reisplanner Sölden

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 26 skihuur winkels in Sölden
3
Skilessen
We hebben 16 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.