Pensions Zell am Ziller

Een populair dorp in de Zillertal Arena is Zell am Ziller. Die populariteit zie je terug in het aantal pensions dat wordt aangeboden in Zell am Ziller. In tegenstelling tot Gerlos en Königsleiten, de andere twee dorpen die deel uitmaken van de Zillertal Arena, ligt Zell am Ziller niet op de berg, maar in het dal. Je zit dan ook niet in het skigebied, maar aan de rand van Zell am Ziller gaan de Rosenalmbahn en de Karspitzbahn omhoog die je het skigebied in brengen. De pensions in Zell am Ziller liggen verspreid over het dorp, dus check altijd eerst even de locatie van je pension.

Prijsniveau

Veel wintersporters kiezen voor een pension in Zell am Ziller omdat het dorp simpelweg wat goedkoper is dan Gerlos en Königsleiten. Je verblijft in het dal (waardoor er dus niet de hele winter sneeuw in Zell am Ziller zelf ligt), maar skiet wel in de uitgestrekte Zillertal Arena en de skigebieden van Zillertal 3000 en Hochzillertal - Hochfügen liggen praktisch om de hoek, wat het verblijven in een pension in Zell am Ziller tot een ideale uitvalsbasis maakt wanneer je het Zillertal wilt gaan verkennen.

Tips

Zell am Ziller is een gezellig dorp en veel pensions hebben zo’n typische Oostenrijkse uitstraling. Dat betekent dus veel hout en gebouwd in chaletstijl. Wanneer je op zoek bent naar een pension in Zell am Ziller dan is Mühlbacher in het hart van het dorp een aanrader. Wil je wat dichter bij de liften verblijven dan is Kreuzjoch Tuxerhof ook een prima optie.

Zoek met uitgebreide filters
pensionPension Tannerhof
5x bekeken
Details
halfpensionslaapkamers (25m²)
€ 1366
(€ 683 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
pensionPension Ferdinand
Fantastisch
23x bekeken
8.5
Details
1 slaapkamer (40m²)
€ 1392
(€ 696 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (4)
pensionPension Tannerhof
49x bekeken
Details
halfpension1 slaapkamer (25m²)
€ 1530
(€ 765 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)