Zum Holzwurm in Flachau

Krijgt een 9 op basis van 2 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.zum-holzwurm.at/

Wat vind jij van Zum Holzwurm?

Evaringen van gebruikers

Gast329
11 maart 2020 · 21:33

Echt verrassend goed restaurant aan de piste. Zeer sfeervol ingericht met uiterst vriendelijke bediening. Prijsniveau iets hoger dan verwacht, maar dubbel en dwars waard. Gerechten zeer verzorgd opgemaakt en opgediend. Mooie wijnkaart.
De menukaart zou qua hoofdgerechten iets uitgebreider kunnen

Edwin-uu31 maart 2016 · 12:01

In de voorjaarsvakantie van 2016 zaten we in een huisje van de Hofstadl, deze liggen 100 meter van Zum Holzwurm vandaan. Vorige jaren was het hier aardig druk qua apres ski maar dit jaar zat er 's middags helemaal niemand.

Er is daarentegen niks op de service aan te merken, ze zijn vriendelijke en attent. Zonde dat zo’n terras niet altijd vol zit.

's Avonds hebben we er ook eens gegeten. Zum Holzwurm kent een uitgebreide kaart, waarvan ik de spare-ribs en de huis gemaakte pizza heb geprobeerd. De spare-ribs bestonden meer uit vet dan uit vlees, maar de smaak was redelijk goed. Ik kreeg daarnaast genoeg groenten en friet/aardappeltjes bij mijn gerecht dus je ging niet met een lege maag terug.

De huis gemaakte pizza is een toppertje. In mijn ogen waren het verse groenten die op de pizza zaten, echt lekker dus. (aanrader!)

De sfeer is zoals in veel tentjes lekker knus, maar Zum Holzwurm kent ook een soort van luxe, waardoor het zich iets onderscheidt van andere eettentjes.

Samengevat een gezellige en leuke eettent maar helaas niet leuk voor de apres ski.

Met familie
Allois
6 oktober 2014 · 11:26

Restaurant Zum Holzwurm in Flachau is zo’n toppertje dat niet iedereen weet. Zum Holzwurm lig aan de dalafdaling net voor het dal waar de piste naar links draait aan de linkerzijde. Overdag bij mooi weer heerlijk vol in zon. Menukaart is uitgebreid en de Oostenrijks klassiekers zijn uiteraard te vinden, maar ook andere echte Salzburger specialiteiten zijn aan te bevelen. Zelf vind ik de "Holzwurmpfandl“ een aanrader. Overdag kan het door de locatie stuitervol zijn, maar ook 's avonds kun je hier heel goed terecht. Het restaurant heeft een echte typische Oostenrijkse uitstraling. De bediening is vriendelijk en snel. Wat is het mooie aan deze plek 's avonds? De meeste Flachaubezoekers lopen o.a. na bezoekje Hofstadl naar het “centrum” van Flachau om daar wat te eten, echter daar zijn de restaurants dan vreselijk vol en kwalitatief niet allemaal even best. Om de Holzwurm te bereiken loop je de straat van de Hofstadl omhoog (de Hofstadl bevindt zich dan aan de linkerzijde). Deze straat heet de Hofgasse en deze loop je iets omhoog helemaal uit (de weg draait naar links en je moet de weg blijven volgen). Op een gegeven moment heb je de Appartements van de Hofstadl aan de rechterzijde en dan ben je er eigenlijk. Super plek en zeer gezellig. Wil je elke dag kunnen skien van je appartement en naar je appartement? Huur dan zo’n appartement/huisje/hutje van Hofstadl. Deze liggen namelijk naast de Holzwurm. Heb je goed restaurant meteen naast appartement. Niet zo veel mensen kennen deze plek voor de avond en daarom zo mooi.

Met vrienden

Reisplanner Flachau

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 30 skihuur winkels in Flachau
3
Skilessen
We hebben 24 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.