BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Ulmer Hütte Sankt Anton am Arlberg

Ulmer Hütte in Sankt Anton am Arlberg

(4 reviews)

Contactgegevens

Website
http://www.ulmerhuette.at/

Wat vind jij van Ulmer Hütte?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast143
  Gast143 26 januari 2018 · 11:26

  Binnen redelijk gezellig maar niet overdreven. Redelijke kaart. Cash betalen!

 • Laura
  Laura 16 maart 2015 · 15:17

  Echt niet duur vergeleken met al de rest in Sankt Anton, maar je moet ook niet te veel verwachten. Simpel, snel eten met een drankje erbij, wel heerlijk op het terras in de zon. De Goulashsoep was erg lekker!

  Met vrienden
 • Gast432
  Gast432 21 september 2014 · 19:24

  Het uitzicht fantastisch maar de rest een absoluute ramp een totaal Arlberg onwaardige vreet aangelegenheid. Het is er altijd een rommel plastic bekers en papier overal over de sneeuw. Voor gezellig tafelen hoef je hier niet heen gammele bankje's en plastic bestek. De kwaliteit van het eten is ook niet optimaal te noemen zonde van de prachtige lokatie hier zou veel meer uit gehaald kunnen worden.

  Met vrienden
 • Gast478
  Gast478 14 augustus 2014 · 11:32

  Stel je voor: het is minus 5 graden Celcius, de hemel is strak blauw en je zit op het gezellig volle (sneeuw)terras van de Ulmer Hütte. Bij de ijsbar heb je net een lekker Weizen gehaald en je zit uit de wind te bakken in de zon. Na een kwartiertje wordt ook nog een de heerlijke spaghetti geserveerd en je dag kan niet meer stuk. Het gaat niet alleen om de smaak, maar ook de sfeer en de prijs-kwaliteit is uitstekend. Geen grote eetfabriek, maar een sfeervol bergrestaurantje direct langs de piste, uitkijkend op enerzijds een fantastisch dal en anderzijds een stijle helling waar de freeriders de uitdaging opzoeken. De pasta, de knödel, de soepen, eigenlijk alles is van prima kwaliteit.

  Met vrienden

Sankt Anton am Arlberg reisplanner