Dorfalm in Fiss

Krijgt een 8.2 op basis van 11 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.dorfalm.at/

Wat vind jij van Dorfalm?

Evaringen van gebruikers

Gast508
8 februari 2020 · 19:29

Top bediening. Kinderen kunnen perfect spelen. Mooie gezellige hut. Eten was goed.

Gast050
25 november 2019 · 16:51

Prima eten, fijne bediening en voor kids een compleet speelparadijs

Gast017
25 februari 2019 · 11:36

Hadden online geboekt voor 8 volwassen en 4 kinderen, toen we aankwamen werd ons door de eigenaar Richard gezegd dat we voor 8 personen hadden geboekt waarvan er 4 kinderen zijn.
Hij kwam niet met een oplossing van wij schuiven stoelen bij, want de tafel was groot genoeg. Toen zeiden we dan moeten we maar weggaan. Wat we toen als antwoord kregen was voor een Tiroler onbeschoft: GERNE. Hebben bij ander restaurant gegeten en de mail laten lezen over de boeking en ze waren het met ons eens: 12 personen. Maar dat hij geen oplossing bood was voor de andere restaurants onbegrijpelijk. Wij komen al meer dan 20 jaar in Fiss maar komen bij de Dorfalm nooit weer en zal dit ook delen met al mijn media vrienden.

Gast006
5 februari 2017 · 15:58

Hetzelfde meegemaakt als gast 468 bij dezelfde mevrouw. Was zo verbaasd en vond het zo brutaal dat ook ik niets heb gegeven voor de bediening. Jammer we hebben er meerdere avonden met de hele familie goed gegeten en ook iedere keer wat extra gegeven voor de bediening. Andere dames in de bediening zijn erg vriendelijk en attent. Herkennen je zelfs van vorig jaar.

Gast468
20 maart 2016 · 14:42

Hadden niet gereserveerd. Maar men had nog wel een tafel vrij voor 4 volwassenen en een kind van 4 jaar. Mits we voor 20.00 uur maar weer vertrokken waren. Het was 18.00 uur, dus dat was verder geen probleem.
Eten was goed, bediening door kellnerin nr. 6 ook, totdat ze ging opruimen terwijl een persoon nog aan het eten was.
Oke, klein foutje.
Maar dezelfde kelnnerin nr 6 maakte het wel heel bont, voor mijn gevoel gewoon onbeschoft, door bij het afrekenen botweg te vragen welk bedrag ze wel niet mocht invoeren.
Haar vertelt het bedrag wat op de bon staat. Haar gezicht kwam direct op onweer te staan en ze gritste nog net niet de creditkaart uit mijn hand.
Na het afrekenen had ze nog mopperend een heel verhaal, waaruit ik kon opmaken, dat het normaal was dat er een bepaald percentage werd gegeven voor de keuken, cq de kok. Liep verder weg alsof we de grootste ruzie hadden gehad.
Mocht ze, cq haar baas meelezen, een beetje bedrijf doet dit, dan weet ze nu dat het briefje van 5 wat ik in mijn hand had de volgende avond aan een andere ober is afgegeven.

Met familie
Gast779
2 februari 2016 · 20:14

Wij gaan dit jaar voor de 7e keer naar Fiss en we gaan ieder jaar minstens 1 keer per vakantie eten in de Dorfalm en dat zullen we dit jaar ook weer doen. Het is misschien een beetje kneuterig maar wij dat prima. Het eten is gevarieerd genoeg, porties ruim voldoende en de prijs is gemiddeld. Personeel is alert en vriendelijk.

Met familie
Gast238
19 januari 2016 · 17:54

Verwacht geen exclusieve kaart, maar wel veel gezelligheid in een doorgaans drukke “boerenschuur”. Als er zoveel mensen komen eten, dan moet het wel goed zijn, toch?

Met partner
MatthijsvanderWeij
11 februari 2015 · 13:37

Het prijsniveau ligt iets boven het gemiddelde in Fiss. Je krijgt hier wel een erg leuk aangeklede tent voor terug. De bediening is vriendelijk en het eten is echt van zeer goede kwaliteit. Aanrader!

Met vrienden
Gast120
10 januari 2015 · 18:17

Uitstekende sfeer, heerlijk eten, prima opvang kinderen, wij waren met familie 10 volwassenen 8 kindren waarvan 2 babies, professioneel en hartelijk ontvangen en behandeld

Met familie
Gast485
13 augustus 2014 · 13:38

Zeer authentiek restaurant in het midden van het dorp. Lekker eten voor niet teveel geld. Daarnaast de mooie optie om eten mee te nemen naar huis.

Met partner
Gast485
13 augustus 2014 · 13:37

Goede authentieke gerechten waaronder Tiroler Gröstl en uiteraard Käsespätzle! De beste kaiserschmarren van het gebied, geserveerd in een pan voor de hele familie! Prachtige uitstraling met bijv. ouderwets boerengereedschap aan de wand. Uitstekende service voor een prima prijs in het gebied (26 euro voor een pan kaiserschmarren voor 3 pers.). Elke avond goedbezocht, ook door de lokale bevolking. Afgesloten speelparadijs voor de kleinste bezoekers, wat goed in de gaten gehouden kan worden vanaf de nabijliggende tafels door de grote ruiten, die er ook voor zorgen dat het kinderlawaai niet ergerlijk is.

Met familie

Reisplanner Fiss

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 14 skihuur winkels in Fiss
3
Skilessen
We hebben 14 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.