Voorbereiding

Voorpret is een onmisbaar onderdeel van je wintersportvakantie. Want het draait niet alleen om de fysieke tijd ter plaatse. Die voorpret begint al bij de voorbereiding. Wat heb je allemaal nodig om van deze wintersportweek een topvakantie te maken?

Wintersport APK

Doe de wintersport-APK en wij vertellen je voor hoeveel procent je klaar bent voor de wintersport. We stellen de juiste vragen en geven praktisch advies waarmee je perfect voorbereid op wintersportvakantie gaat. Wintersportplezier verzekerd!

SneeuwFit

Een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje maar als je fit aan de wintersportvakantie begint, scheelt dat een hoop blessureleed. Met het online trainingsprogramma SneeuwFit train je in je eigen huiskamer en onder de begeleiding van de stem van Humberto Tan. Hierbij train je precies die spieren die je nodig hebt tijdens de wintersport. Daarnaast kun je ook trainingen volgens bij een van onze SneeuwFit-verenigingen.

Aangepast wintersport

Wintersporten is er voor iedereen en kent geen beperkingen. Sterker nog; Nederland heeft dankzij parasnowboardster Bibian Mentel zelfs een gouden medaille op de Paralympische Winterspelen in 2014 behaald. De Nederlandse Ski Vereniging biedt dan ook tal van mogelijkheden om mensen met een handicap van de wintersport te laten genieten.