Voorbereiding

Voorpret is een onmisbaar onderdeel van je wintersportvakantie. Want het draait niet alleen om de fysieke tijd ter plaatse. Die voorpret begint al bij de voorbereiding. Wat heb je allemaal nodig om van deze wintersportweek een topvakantie te maken?

Reisverzekering

De Nederlandse Ski Vereniging weet wat er allemaal kan misgaan tijdens je wintersport en is al sinds 1978 actief om jou te verzekeren van een onbezorgde snowboardtrip. We durven te stellen dat we de beste doorlopende reisverzekering voor wintersporters aanbieden.

Veiligheid

Wintersport is geweldig, maar het zou naïef zijn te ontkennen dat er ook risico’s aan verbonden zijn. Gelukkig kun je heel veel doen om die risico’s zo minimaal mogelijk te maken. Veiligheid tijdens de wintersport gaat verder dan alleen ‘hoe kom ik veilig de piste af’. Al tijdens de voorbereiding kun je heel veel doen aan veiligheid. We geven je de belangrijkste tips!

Wintersport in Nederland

Wintersporten in eigen land? Het kan! Nederland telt namelijk meer dan 150 wintersportorganisaties die verspreid zijn door heel het land. Je hebt indoor en outdoor skibanen waar je kunt vrijskiën of -snowboarden en lessen kunt nemen. De perfecte plek om je skitechniek bij te schaven voor je op wintersportvakantie gaat.